sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

mahtavaa

Tänää sitten eksyin Empun ja Julian kanssa tallille. Ekaks mentii tielle vähän kuvailee heppoja ku oli niin hieno ilma. Sen jälkee laitettii kimpsut ja kampsut kopukoille päälle ja mentiin kaikki kolme samaa aikaa kentälle. Menin siis Inculla, Emppu Niksil ja Julia nyt omalla Jontullaa. Inccu oli heti alkuu aivan super! Pysähty istunnal ja kuunteli muutenki ihan sairaan hyvin. Tehtii paljon ympyrä työskentelyy ja taivutteluja. Ravissa samaa hommaa. Olin ihan sillee, et mitä tää hevonen tekee ku meni kokoajan tasasel tuntumal ja myötäs ihan sairaan hyvin. Kokoajan oli täysi handussa ja vauhti säädeltävissä. Jonkunlainen muotokin löytyi :)
Laukkaakin otin vähän. Alkuu ei meinannu millää lähtee pyörimään, mutta lopulta löyty ihan ok laukka. Mentii sit viel pellolle vähä päästelee. Oli kyl ihan mahtavaa laukkailla hienossa ilmassa ja seurassa.
Pellolta kun päästii Inccu vallu ihan hikee ja oli yltäpäältä valkosessa vaahdossa. Mut ratsastuksen jälkee oli kyl niin hyvä fiilis. Olen ylpeä tammamammasta :D

Menin sen takia Inculla, koska Nuutti muutti jonnekkin toiselle tallille :(

3 kommenttia: