sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Voittajien on helppo hymyillä :)

Nyt on siis vikellys kisat takanapäin ja oikein hyvä fiilis jäljellä. Aamulla n. 8 aikaa mentiin Takkulaan harjaamaan ja letittämään Donia. Samaan aikaan laitettiin meikit ja kampaukset. 10 aikoihin aloitettiin verkkaaminen. Tehtiin vain kerran meidän joukkue, joka ei ainkaan omalta osaltani kauhean hyvin mennyt.. Mutta siinä sitten punttasin kauempaa tulleita pareja selkään. Suoritus oli 20 vailla 11. Aloitettiin perusliikkeistä, jotka meni ihan ok. Paremminkin olisi voinut mennä! Kovin loistavia pisteitä en ainakaan saanut... Mutta treeniä, treeniä se vain vaatii. Pitääkin ruveta heti venyttelemään kun se on aina vähän jäänyt, mutta nyt oon päättäny, että musta tulee notkee! ;d
Mutta siis meidän vapaaohjelma meni omasta mielestä ihan hyvin. Aika paljon tuntui vain olevan turhaa sähläystä. Mutta tyytyväinen olen. Sitten meidän kürin jälkeen menin punttaamaan parit ja Jekin selkään. Kaikilla tytöillä meni omat ohjelmat tosi hienosti!
Palkintojen jaossa kaikki oltiin ihan yllättyneittä, että voitettiin. Meillä oli pisteitä 5,41 jotka nyt on ihan riittävät. Toisiksi sijoittuneella TRS vikellysjoukkue Redillä pisteitä oli 4,66. Kolmansilla AG junior teamilla 4,64. Ja neljänsillä TRS joukkue Blackilla oli 4,40.
Veera ja Tiia parina ja Jekki yksin vikellyksessä sijoittui kolmansiksi :)
Sen verran mitä kerkesin tuloslappua katsomaan niin huomasin meidän korkean vaikeusasteen joka oli 8! Ja ennen on ollut jotain 5 tai 6? Ja todella tyytyväinen oon kokopäivään! :) kiitos tytöt!

Myöhemmin sitten laittelen kuvia ja videoita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti