perjantai 31. elokuuta 2012

kenraaaaliiit

Ei oo nyt tullu toho 50 seuraajan postaukseen paljon kommentteja. Paitsi tee videopostaus. Voisin ehkä sen toteuttaa, jos saisin jonkun kivan aiheen siihe. Mutta ehkä tulevista vikellyskisoista voisi vaikka videopostaus tulla ! Elikkä siis tän viikon sunnuntaina eli 2.9 meillä on vikellyskisat Karjaalla Grann tallilla. Kyseisellä tallilla ollaan käyty kerran kisoissa. Me menemme siis esittämään B-laukka perusliikkeet, C-vapaaohjelman ja perusliikkeet ja itse esitän yv-kürin.
Tänään meillä oli kenraaliharkat, jotka meni ihan ok. Omassa ohjelmassa kaikki liikkeet on aika varmat, mutta pitäisi saada vielä esiintymis puoli kuntoon kun se tuppaa aina vähän unohtumaan kun keskittyy liikkeisiin. Mutta huomenna varmaan pidän itselleni jonkun sortin treeniajan missä harjoittelen esiintymistä ja käsiliikkeitä. Joukkueohjelma alkaa olla jo niin tuttu, että menee sujuvasti kaikki kohdat. Siinäkin pitää muistaa vain hymyillä ja svengailla musiikin tahtiin. Sitten laukkaperikset. Kaikki liikkeet menee ihan ok. Eniten hankaluuksia tuottaa jalanheitot ja takaa alastulo. Mutta niistä mennään ottamaan vain arvostelut. Jännityksellä ootan mitä numeroita sieltä tulee, mutta tuskinpa kovin loistavia kun kovin paljon ei olla harjoiteltukkaan. Kaikin puolin taas kenraaliharkoista jäi ok fiilis :)
Äitin kanssa ollaa vähän tunattu mulle yv pukua, mutta se ei ole ihan täysin valmis. Katsotaan nyt minkälainen siitä tulee. Vielä on huominen aikaa !

Voisin oikeestaan luvata, että teen videopostauksen tuosta kisapäivästä. Katsotaan nyt kuinka paljon saan materiaalia, mutta koitan pystyä usein vähän kuvailemaan. Jos vaikka muutkin tytöt innostuisi asiasta. Etenkin meidän joukkueen bloggaajat Jekki, Veera, Tiia ja Hanna. Mutta palaillaan viikonlopun jälkeen!
Vielä pari random kuvaa leiriltä: (Veera ja Tiia esiintyy)



4 kommenttia:

  1. yhteinen videopostaus kisoista, vois olla aika jees!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vois olla juu. oiskoha Jekillä ja Tiial kiinnostusta ? :)

      Poista
  2. äimän vikeltäjät1. syyskuuta 2012 klo 12.25

    onnea kisoihin!:) T: äimän vikeltäjät

    VastaaPoista