sunnuntai 23. syyskuuta 2012

toiset Ruby ja joukkuetreenit

Eilen siis oli Ruby treenit Takkulassa. Tehtiin alkuun myllyjä normisti molempiin suuntiin, ilman käsiä molempiin suuntiin ja sitten tehtiin silleen että kaksi oli samaa aikaa selässä. Ravissa ja laukassa tehtiin vain jalannostoja ja polvilleen menoja oikealle. Vasemmalle tehtiin sittten jotakin yv liikkeitä. Mm. perus prinssejä,  jalanojennuksia, kuperkeikkoja. Laukassa tehtiin prinssejä, jossa pysyin ensimmäistä kertaa ihan ok! Pitää vain päästä tohon laukan rytmiin niin kyllä se siitä.
Alkaa tulee sellast fiilistä että pystyisi jopa ehkä suorittamaan B-yvkürin läpi, mutta B-joukkue tuntuu sitten niin kaukaiselta ja haastavalta hommalta! Mutta kyllä me joukkuekürikin joskus saadaan kasaan! Toivottavasti. Nyt pitäsi vain se joukkueheppa saada..

Tänään sitten oli joukkuetreenit pukilla. Alkuun taas suht. rankat alkuverkat. Kunto on kyllä huonontunu tos kesän aikana ku ollaa oltu vähän laiskempia juoksemaan ja tekemään lihaskuntoa. Mutta nyt kun taas joutuu tekemään enemmän niin ottaa kyllä kunnon päälle. Saatiin "kotiläksyksiin" kuntopiiriä ja venyttelyjä. Alkuverkkojen jälkeen mentii pukille ja alotettiin taas selkäänhypyistä. Oma selkäänhyppy menee ihan ok, mutta kun on tottunut että aina joku punttaa sut sinne hepan kyytiin niin tarvitsee vähän lisä harkkaa siihen, että pääsee sinne ylös ja keskelle eikä jää roikkumaan sivulle. Selkäänhyppyjen jälkeen tehtiin myllyjä. Myllyt olikin tän viikon teema. No ne meni ihan ok. Ainahan sitä jalkaa vois nostaa korkeemmalle... Tehtiin muutamat olkaseisonnat, roikot ja kyynärseisonnat. Sitte seuraavana vuorossa oli kässärit. Suurin pelko mulla oli heti alkuun, että menen yli kaulalta ja niinpä sitten meninkin heti toisella yrittämällä. Ei pahasti sattunut vaikka ajattelin, että se sattuu jos yli menee. Mutta ei se mitää homma jatku ja sain muutan ihan semi hyvän kässärin aloitteen. Tässä video meidän vikellysheppa Rubysta: !


6 kommenttia:

  1. ihana tää sun blogi :D mua kiinnostais kauheesti alottaa vikellys, mut mulla ei oo mitään hajua missä tai miten sitä voi harrastaa... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) suosittelen aloittamaan jos joku sopiva paikka löytyy !

      Poista
  2. Tosi kiva seurata tätä blogia ja yleensäkkin eri vikeltäjien blogeja. Kiva toi kooste, toivottavasti teet niitä jatkossakin. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sun :) yritän saada kuvailtua ja tehtyy videoita mahd. paljo!

      Poista
  3. pystyykö vikellyksen alottamaan minkä ikäsenä tahansa? mistä sais selville missä sitä voi harrastaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pystyyhän sen! Netistä pitäisi löytyä. Itse en osaa sanoa kuin Lahden vikellysmahdollisuuksista. :)

      Poista