tiistai 7. helmikuuta 2012

Meil alko koulu maanantaina ja oli ihan huippuu nähä kavereit pitkäst aikaa. Oliki jo kahen kuukaden aika tullu iiso ikävä. Päivä oli tosi tylsä kun katottii vaa ku meijän opettaja Lörtsi teki kakkuja ja muuta mukavaa.
Koulus näin viestin Liialt, että pakkast on niin vähän voidaan mennä Takkulaan vikeltämään tallin tuntsarilla Donilla. Muut oli jo kerran käydy Donia kokeilemassa ja silloin se ei osannut kuulemma mennä edes ympyrällä. Nyt se toimi oikein hyvin. Tehtiin ihan vaan lähestymisiä, pomppuja ja selkäännhyppyjä alkuun. Sitten mentiin selkään ja käynnissä tehtiin mm. myllyjä, seisontaa ja kaiken näköstä totuttelua. Ravissa mentiin selkään ja tehtiin jalasnostoja, polvilleen menoa, sit sillee et mentii eka mentii polvillee ja sit liutettii jalat pyllyn päälle ja oltiin siellä.
Laukassa sitten tehtiin samoja juttuja.
Don oli iha mukava, mutta onhan sillä aika isot askeleet ja on vielä aika epätasanen. Mutta nyt ruvetaan käymään Takkulassa maanantaisin, jos pakkasta ei oo liikaa. Jos vaikka Donista sitte saatais meille vikellysheppa!
Kuva Takkulan sivuilta.

Tänää piti mennä tallille, mutta en saanu kyytiä:/

Hohho tulihan tas selitykset..!

1 kommentti:

  1. http://twbm.blogspot.com/2012/02/ponibajs.html Käy tsekkaa, mulla on sulle awardi mun blogissa! :p

    VastaaPoista