lauantai 18. helmikuuta 2012

vähän päivittelyä

Maanantai: Ada soitti mulle ja kysy voisinko mennä liikuttamaan Lexin ja Zarrin. Lupauduin sitten mennä vaikka vähän vielä kipeenä olinkin. Tosin vain nuhaa ja yskää..
Lexin laitoin ekana kuntoon ja menin juoksutus ympyrälle. Lexi oli vähä jänittyny ja säpsyili alkuun, mutta rauhottu sit lopussa. Aluks aattelin et en jaksa ratsastaa, mut sit kiipesinki ensimmäistä kertaa Zarrin selkään.
Oli kiva ku voi vaa mennä maneesii ratsastelee eikä tarvi palella pihalla. Zarrilla tein alkuu aika paljon käynti työskentelyy et vähän sai tuntumaa heppaa. Sit ku otin ravii ni olin ihan sillai et Wouu kuinka iso ravi. Oli kyllä niin erilaisen tuntunen. Mäkö luulin, että olin ollu iso ravisen hevosen selässä! Noh kyllä siihenki ravii vähä tottu siin ratsastuksen aikana. Otin sit laukkoja vähä pääty ympyröillä ja se vasta oliki pehmeetä.  Zarri oli kaikin puolin oikein mukava heppa :)

Tiistai: Menin kouluu ja sen jälkee Eemin kanssa Hop-Loppii :D Eemillä oli ainaki hauskaa siellä!
Ja muuten hyvää myöhästä ystävänpäivää!

Keskiviikko: Kävin ratsastamassa Nuutilla Julian kanssa. Mentii pellolla Nuutti oli oikein mukava ja toimi kivasti vaikka mentiiki erireittejä Jontun kanssa. Muutamii kertoja mentii mäkiä mistä poni innostu sit lopulta. Oli kyl hauskaa pitkäst aikaa nähä Juliaa ja Nuuttii!


Perjantai: Kävin Pinkin tallilla juttelemassa siitä hoitohevos jutusta. Toisaalta vaikutti ihan kivalta hommalta, mutta toisaaltaa joku ei ihan iske. Pitää nyt katella.. Lähettii sit sen jälkeen Huittisiin isäpuolen  porukoille. Täällä nyt sit vieläkin ollaan ja huomenna kotiin. Maanantaina vikellykseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti