maanantai 11. kesäkuuta 2012

itsenäiset treenit

HUOMHUOM! Olin unohtanut tämän näköjään julkaista, mutta tässä tämä. On kylläkin jo viikon vanha. Tänään tulee uusi :)

Meillä oli tänään itsenäiset treenit elikkä ilman valmentajaa, Liiaa. Liia oli antanut ohjeiksi, että tehdään joukkueküriä, tasapainojuttuja ja yv/pari kürejä. Aloitettin ihan selkään hypyistä, jotka meni tänään ihan hyvin myös lantiosta puntattuna. Sen jälkeen tehtiin tasapaino juttuja elikkä ensin kävellään pepulle ja takas. Sitten ympäri. Tämä meni tosi hyvin ilman horjuntaa. Sitten käytiin tekemässä vain muutamat selkäänhypyt ravissa. No siitä nyt en sano mitää. Meni ihan ok. Tehtiin joukkuekür joka onnistui kanssa ihan ok. Ei mitään ihmeempää.
Sitten kokeilin muutamia liikkeitä pukilla omaan yv kürin. Alkaa seisonnalla, sitten oikea jalka lenkkii vasen patjalle. Siitä sitten vaaka taikka niikun jalka takaa kiinni. Siitä kaulalle -niskaseisonta ja roikko. Muuta nyt en oikein vielä tiedä, mutta tossa muutamia liikkeitä, jotka meni ihan ok hepallakin.

tasapainoilua

2 kommenttia:

  1. mikä ihme liike on roikko :-D Ootteko tulossa teijän joukkueen kans tän kesän tuleviin kisoihin :-) me mennään ainaki !

    VastaaPoista
  2. hitsit ku se on vaikee selittää, mut siis rintakehä hevosen selkäävasten ja toisella kädellä kahvasta, toisella patjasta. Ja sit jalat ylös :D haha, toivottavasti ees jotain tajuut! :D joo ollaan tulossa. B joukkueena ja muutaan parin ja yv kanssa :)

    VastaaPoista