maanantai 4. kesäkuuta 2012

pihalla nököttelee kaks skopaa -kumpikaan ei herää?

Nii tällästä tähän aamuun. Skootterit ei liikahdakkaan pihasta mihinkään. Tässä pitäis töihin lähteä jollain keinon. Päätin kumminkin tulla kirjottelemaan blogia? hmmm missähän vika. Laiskuus iskee.. Noh se on voivoi jos töistä tulee valituksia. Sieltä sanottiin tule kun kerkiät.
Oishan mulla tietty vaihtoehtona polkupyörä, mutta matkaaki on en verran etten heti aamutuimaan jaksa sitä polkea. Linkkukin olisi tietysti ollut, mutta mun tuurilla tänään linkku aikataulut on muuttunu ja dösä meni jo 5 yli. Odottelen, että porukat Eemi herää unilta.
Viikonloppu meni taas liian nopsaa. Perjantaina olin Jekin kanssa. Kateltii leffoja ja sen sellasta. Lauantaina kävin sitten Liian ylppäri juhlissa. Illalla menin sitten menin Sarille Julian kanssa. Käytiin kaupungissa pyörähtämässä, mutta aika viilee ilma oli niin ei kauaa viihtyny. Eilen sitten kun sain itteni sängystä ylös tulin kotiin ja kävin oikein juoksulenkillä. Nyt tuntuu pohkeet olevan aika jumissa. Tänään on treenitkin -ilman Liiaa. Katsotaan nyt millä edes treeneihin pääsen. Tänää illalla palataan sitten asiaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti