lauantai 27. lokakuuta 2012

treenaustatreenausta

Nyt viikon tauon jälkeen pääsi taas treenailemaan. Kivaa olikin vaikka huuli ottikin vähän osumaa ja nyt hienon turvonnut. Alkuun tehtiin vasempaan suuntaan joka askellajissa ihan askeliin totuttelua elikkä istuttiin vain ilmankäsiä ja silmät kiinni. Tehtiin myös takaa-alastulot.
Vasemmalle tehtiin kür selkäänhyppyjä. Käynnissä tehtiin polvilleen, sivuttain ja jalat edellä selkäänhypyt. Ja alastultiin kuperkeikalla kun polvilteen mentiin, sivuttain istunnasta sai valita tuleeko "takaperin kuperkeikalla" alas vai jalat aukihypyllä. Me nössöt tultii ihan jalat auki hypyllä vain :D Ja sitten tultiin myös pepun päältä alas.
Sitten saatiin valita yks selkäänhyppy ja yks alastulo. Tein sitten ravissa ja laukassa ne helpoimmat elikkä polvilteen selkään ja jalat auki hypyllä alas. Eipä nää treenit nyt mennyt niin kauheen ihmeellisesti menny, mutta joskus paremmin! Huomenna en pääse meijän joukkuetreeneihin, mutta ensiviikolla pääsen! :)

Mitäs mieltä muuten nyt olette kun mulla olis hirvee hinku kirjotella juttuja, mutta mitään hevosiin liittyvää ei ole tapahtunut niin rupeisinko tähä blogiin kirjottamaan kaikesta muustakin kuin hevosista? Vai pidänkö tämän blogin nyt lähinnä vikellysblogina ja tekisin toisen blogin mihin kirjottelisin siiten kaikkea aivan muuta? Mielipiteitä nyt kehiin hyvät lukijat..!

4 kommenttia: