maanantai 15. lokakuuta 2012

viikonlopun treenit!

Lauantaina oli Ruby treenit Takkulassa. Kahteen viikkon en ole ollut Ruby treeneissä mukana joten oli kiva päästä taas sillä vikeltelemään. Treenien aihe oli seisonnat.. Alkuun tehtiin käynnissä seisontoja normisti, takana, sivuttain ja takaperin. Ravissa sitten tehtiin myös seisonnat ja takaa alastulot. Laukassa myös seisonta, jalanheitot ja takaa alastulo. Lopuksi käynnissä tehtiin muutamia yv liikkeitä. HIHS viikonlopun jälkeen ruvetaan siten kasaamaan meidän ohjelmia kuntoon! Näistä treeneistä piti vielä mainita, että pääsin ensimmäistä kertaa Rubyn selkään ravissa ja laukassa ilman punttaajaa, wuhuu! :D

Eilen sitten pukkitreenien aiheena oli selkään hypyt ja jalanheitot. Alkuun tehtiin vain pomppuja siten, että hartijat on edessä ja ei saa osua pukkiin. Sitten tehtiin pukin päädyissä sellasta, että piti ponnata yhellä pompulla suorille käsille. Tätä tehtiin 10 kertaa peräkkäin. Sitten tehtiin vähän samallalailla, mutta peppu piti saada hartioiden yläpuolelle ja olla siinä hetki. Sitten tehtiin normi selkäänhyppyjä, mutta punttaaja piti jostain polven kohdilta kiinni. Selkäänhypyssä tärkeetä oli, että kädet on vahvat ja hartijat tarpeeksi edessä.
Sitten tehtiin jalanheitto harjotuksia. Ensin piti vain mennä kaulalle olkaseisontaan ja siitä vähän yli. Sitten tehtiin jalanheitot siten, että Liia vähän ponnaa edestä. Jalanheitot meni omalta osalta ihan ok. Pitää vain muistaa pitää vatsa tiukkana kun tuppaa aina vähän selkä mennä notkolle.. Mutta näissä treeneissä oppi taas jotakin uutta ja hyödyllistä ! Kuvia saan ehkä jossain vaiheessaa :)

2 kommenttia:

  1. Haha, ihan ku omista treeneistä kirjottais :D Samoja juttuja siis treenaillaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, noni :D sä sit varmaa ootki ainut joka jotain näistä ymmärtää ;)

      Poista