maanantai 9. huhtikuuta 2012

Jos haluut sitä miestä niin haluu sitä miestä, ota kiinni ja pussaa.

Nyt on tultu taas talleiltua melkein  joka päivä. Tänäänkin kävin ensin multiksessa sitten Takkulassa. Multiksessa laitettiin vedet ja heinät hevosille. Sen jälkeen ratsastettiin kentällä minä Nasalla ja Merja joikkaril. Päätin kokeilla Nasalla tavallista nivelkuolainta. Käynnissä toimi ja kuunteli oikein hyvin kun tein taas avoja, väistöjä, pysähdyksiä ja etuosakäännöksiä. Kun tuli ravin vuoro Nasa rupes painamaan hirveesti ohjalle ja juoksi alta. Päätin sitten mennä vaihtamaan kuolaimet, että ei tarvitse paikat ihan jumissa huomenna tehdä töitä. Toiset kuolaimet on siis olympiat yhdellä renkaalla. Niillä Nasa on niin paljon herkempi edestä. Ei tarvitse kuin pienen pidätteen niin menee heti läpi. Yritin ratsastaa Nasaa mahdollisimman rennoks ja lopuksi olikin oikein rento ja tahdikas. Laukat otin pikaisesti molempiin suuntiin. Oikeelle saatiin ratsastettu suhteellisen rauhallisessa temmossa yksi puhdas ympyrä! Tein nostoja puomeilta ja se auttoi selvästi  hahmottamaan jalkoja. Merjan äiti oli kuvaamassa, joten saatin aika kivoja ja ihan hyviä kuvia. Minun osaltani kuvat ei koskaan onnistu, mutta tässä jotain :





Tänään piti olla treenit, mutta Takkulassa oli harkkakisat ja ne oli sen verran myöhässä, että ei mahduttu vikeltämään :/ Harmi homma kun pitäisi nyt mahdollisimman paljon päästä Donilla menemään. Tällä viikolla meillä on sitten joku toinen päivä korvaava kerta. Nasaa en pääse täällä viikolla paljon ratsastamaan kun olen iltavuorossa.. Viikonloppuna ehkä sitten :)

3 kommenttia:

  1. komean näköinen suomenhevonen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kauheen etupainosesti liikkuu ja vrsinki jos makaa kädelle nivelillä ni ei se kuolainvaihto sitä etuosan ongelmaa poista, ainakaan kuvien perusteella.

      Poista
  2. Ratsastatko sä Nasaa?? Tunnen Nasan omistajan :)

    VastaaPoista