tiistai 3. huhtikuuta 2012

Now I realize how important some things are to me

Mahtavat kolme viikkoa Empun kanssa on nyt tullut sitten vietettyä! Paljoa ei päästy heppastelemaan, mutta kaikkea muuta sitten tulikin tehtyä ;D Leffaa, sähellystä, kaupunkia, abctä, kavereita, juomaa, popitusta ja vaikka mitä! Oot mahtava systeri <3

Eilen oli treenit takkulassa Donilla. Koko joukkue oli paikalla, joten päästin hyvin treenaamaan joukuetta. Küri kestää vielä jonkun 10minsaa, kun on jonkun verran sähläsytä. Omalta osalta onneks küri tuntuu jo hyvältä, joten luottavasin mielin treenaan ja olen valmis kisoihin jotka on siis toukokuun alulla. 
Paria ei mennä Sallan kanssa, koska kumpikaan ei oikein ollut innostunut ja muutenkin tuntuu ettei aika riittäisi sen kokoamiseen. 
Treeneissä tehtiin sitten myös perusliikkeet, jotka kaikki muut tuntuivat helpoilta, mutta jostain syystä mylly tuntui hankalalta. Pitäisi vain venytellä niin jalatkin nousisi... Mentiin sitten myös ravissa ja laukassa selkään ja tehtiin muutama liike niissäkin.

Tunnille haluaisin tällä viikolla mennä. Pääsisin sitten tännekkin kirjoittelemaan. Huomenna mulla alkaa toppi jakso Launeen Prisman leipomossa. Tulkaa moikkaamaan! :))




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti