lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kuumuus vie kaikki voimat!

Tänään (torstaina) treeneissä tehtiin taas helpotettuja laukkaperiksiä, jotka meijän olisi tarkoitus kisoissa esittää. En jotenkin usko, että kahdessa kuukaudessa enää saamme Bjoukkuetta kasaan kun edes ohjelmaa ei ole. Treenit meni alkuun ihan hyvin, mutta loppu tunnista alkoi kyllä jo vähän tuntua siltä, ettei mikään parane. Tuossa helteessä on kyllä aika tuskastuttavaa treenata! Mutta en enempää nyt kerro treeneistä kun mitään niin ihmeellistä ei tapahtunut. Toisiin juttuihin.. Don on siis myyty nyt ja on vain heinäkuun Takkulassa. Sen jälkeen se muutta Multikseen (missä Nasaa ratsastin) siellä käymme sitten treenailemassa kaksi kertaa viikkossa elokuun ajan.Sen jälkeen pidetään taas kokousta...
Toinen juttu on se, että Miekkiön tallin heppa oli turhan kallis minulle, mutta olen löytänyt ponin jota käyn maanantaina kokeilemassa, joten silloin siitä ja treeneistä postaus ainakin! Toivottavasti poni olisi sopiva ja pääsisin sitä ratsastelemaan.

Tänään olin Jessican kanssa katselemassa Takkulassa Powecupin kouluosuuksia. Kauhea hinku iski taas hevosen selkään, mutta maanantaina sitä sitten pääsee taas! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti