keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Mangoilua

Maanantaina ei sitten tullutkaan luvattua postausta, koska menin maanantain treeneistä suoraan Jessicalle yöksi. Maanantai aamuna kävin siis kokeilemassa ponia Pennalassa. Ponin nimi on Mangs Mayday tutummin Mango. Ohessa on linkki, mutta kerron nyt vielä tähänkin. Rodultaan Mango on newforest ja ikää löytyy vasta kuusi vuotta, joten poni on vielä ns. projekti. Talli missä poni asustaa on mukava pieni yksityistalli, jossa Mangon seurana on 4? muuta hevosta. Yksi niistä on tallinomistajan hevonen ja loput vuokralla. Mango on myös tallinomistajan Helin. Mangoa ratsastaa Inka, tallinomistajan tyttö. Rupean luultavasti käymään jonkun pari kertaa viikossa Mangoa ratsastamassa. Mango on siis kisannut helppoaB:tä ja kisannut 80? Ratsastaessa Mango oli mukava, mutta menee helposti liian alas, joten sen kanssa on oltava tarkkana. Toinen asia mistä Heli sanoi, että on oltava tarkkana oli pohjeet, että jalat pitää olla ihan hiljaa ja ei ylimääräisiä potkuja, ettei poni turru kyljistä. Mutta poni oli kaikinpuolin mukava!

Sitten treeneihin.. Minulla ja Jekillä oli hevosenlaitto vuoro, joten ajoissa oltii jo hoitelemassa Donia kuntoon. Treneissä harjoiteltiin taas laukkaperiksiä. Tällä kertaa ne ei mennyt ihan niin hyvin kuin viime kerralla, mutta kumminkin ihan ok. Donin jälkeen jäätiin vielä pukille treenailemaan/suunnitelemaan meidän omia kürejä. Omasta küristä, omasta mielestä tuli ainakin ihan hyvä. Nyt pitää vain päästä treenaamaan sitä, että vaikeimmatkin liikkeet kerkee oppia.

Treenien jälkeen jäin siis Jessicalle yöksi ja illalla ei juuri tehty mitään muuta kuin rupatelu ja sellasta. Eilen sitten meillä oli kunnon kuvauspäivä! Käytiin ottamassa pellolla ja metsässä kivoja kuvia. Itse en niin kauhen kuvaksellinen ollut, mutta muutama ihan kiva kuva joukkoonkin eksyi. Innostuin muutamia kuvia hieman muokkailemaankin :D Tässä muutamia:




en tiiä lagaako mun kone vaan vai miksi tää ei toimi. kertokaa jos kuvat vaihtuu :p













2 kommenttia: