perjantai 16. syyskuuta 2011

talleilua

Eilen illalla en enää jaksanu kirjottaa blogii ku tulin niin myöhää tallilta kotiin ja olin muutenkin iha jäässä ja märkä :D
Mutta menin siis koulun jälkeen tallille kaverini Jessican kanssa. Otimme Incan ja Lotan sisälle niiden omaan karsinaan, mutta ongelmia tuli sitten kun piti viedä Inccu jalkapesulle, mutta Lotta päättikin tulla karsinastaan ulos ja aiheutti pientä häppeninkiä.. No lotta saatiin takaisin karsinaan, mutta sielä se hyppi kaltereita vasten oikein urakalla ja sai etupolveensa vähän isomman haavan. Soitin Jennille ja se sano, että tulee katsomaan Lottaa. Ei siinä sitten sen kummalisempaa ollut. Vähän puhdistusta ja se siitä. Jätimme Lotan ja Incun karsinoihin ja sillä aikaa menimme katsomaan ja auttamaan Adaa kun se ratsasti Lexillä esteitä. Ne on ilmeisesti tulossa mukaan Korpikylään (:

Otimme sen jälkeen Käpän sisälle ja laitoimme sen kuntoon ja menin ratsastamaan sillä.
Käntyllä oli alkuun tositosi paljon energiaa. Se pukitteli ja oli muutenkin aivan höpsö! :D
Laukkojen jälkeen Käntty alkoi pikku hiljaa rauhottumaan..
Aloitimme hyppämään pientä ristikkoa S-R välillä "kahdeksikkoa" tullen. Ensimmäiset hypyt olivat aika isoja ja holtittomia, mutta pari kertaa sitä tultua Käntty rauhottui ja hyppäsi hyvin ja huolella! Lähestymiset esteille olivat hyviä (:
Tulimme pari kertaa linjaa ja no se meni iha ookoosti.. Sen jälkee muutettii esteitä sillee, et laitettii 50-60cm? pysty ja sen eteen puomi. Sitten L:n sivulle n. 70cm? este. Tulin ensin L:n esteen, joka pari kertaa tippui, mutta täysin ratsastajan virheiden takia.. Päästiin yli puhtaasti pari kertaa ja siihen oli hyvä lopettaa sen esteen osalta. Toinen pysty meni tosi hyvin! Olen tyytyväinen Käpsyyn ja odotan innolla Korpikylän kisoja!

Tänää kävin suoraa koulusta hakemassa Julian liipolasta ja käytiin pikaseen meillä ja lähettiin tallille.
Julia ratsasti eka Jontun, joka oli alkuun tosi energinen kun ei ollut pitkään aikaan liikkunut.. Mutta lopussa meni hyvin. Nappasin niistä pari kuvaakin (:
Itse menin Käpsyllä, joka oli alkuun hyvin hermostunut ja vauhkon oloinen, mutta tajusin, että se johtui raipasta. Sillä kun raippaa käytti Käpsy pukitti! :D No heitin raipan pois ja alkohan se toimia niinkun pitääkin!
Ratsastelin ja verkkailin Käpsyä kun odottelin Juliaa kuvaamaan, mutta kun tyttöä ei näkyny rupesin ottamaan laukkoja. Laukkasin ensin pari kierrosta oikeaan kierrokseen ja sitten vasempaan. Käpsyllä meni sitten jalat sekasin ja kaatusi.. Mä lensin maahan ja ilmat lähti pihalle ei sen kummempaa. Käpsy nousi ylös ja lähti avonaisesta portista pihalle. Onneksi ei tapahtunut mitään sen suurempaa.  Käpsyllä vain pari naarmua turvassa ja jaloissa.. No kävin noutamassa hevosen takas kentälle ja kipusin takas selkään. Ei mitään kummallista, joten jatkoin aivan normaalisti. Julia tuli jossain vaiheessa kuvailemaan minua ja tuli iha hyviä kuvia. Kiitos Julia! (:



Huomenna olisi tarkoitus mennä taas tallille ja jäädä sitten yöksikin kun sunnuntaina kumminkin lähtään jo suht aikaisin ajamaan kohti Korpikylää.

Kiitokset 11  lukijalle! ((:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti