sunnuntai 25. syyskuuta 2011

testailua vai kipua?

Olin tänää tallilla Julian kanssa. Oli muuten ihan pirun kylmä! Kamalaa aatella, et talvi tulee taas. Tai ei talvessa oikeestaa mitää vikaa oo mut on niin kylmä ja pimee! Julia sano et täst talvest tulee varmaa viel kylmempi ku viime talvesta, koska on ollu niin kuuma kesä..

Mut siis me mentii taas kentällä kun maastoonkaan ei jaksanut lähteä. Käntty tuntui heti alkuun tosi hyvältä! Käynti ja ravi osuudet meni tosi hyvin. Mutta taaas kun yritin nostaa laukkaa, niin Käntty vaan pukittaa. No pari kertaa yritettyä sain laukan nostettua. Käntty vaikutti aivan normaalilta, hiukan vain tahmealta. Sain molempiin suuntiin tosi hyvät laukka pätkät. Mietin mistä tuo pukittelu johtuu, johtuuko se siitä että Känttyä sattuu johonkin, onko satula epäsopiva vai testaileeko se vain minua?  No asiaa pitää tutkia..

Jos nyt Käpsy on aivan normaali ja muuten menee hyvin niin tarkoitus olisi mennä ens viikon lauantaina Vironmäen ponitallille valmennukseen. Pitää soittaa sinne ja kysyä mikä valmennus siellä on ja mihin ryhmään sovittaisiin Käntyn kanssa (:
Tämä on taas vanha kuva, mutta itse en henk.koht. tykkää blogeista jossa ei ole kuvia, joten pyrin itse laittamaan joka postaukseen jonkun kuvan. vaikka sitten jonkun vanheman kuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti