sunnuntai 14. elokuuta 2011

kisaat!

Menin perjantai-iltana tallille jo järjestelemään paikkoja ja tarkoitus oli mennä vielä liikuttamaan Käpä maastoon, mutta se sitten jäikin sillä järjestelyissä meni todella myöhään.
Aamulla herättiin aikaisiin leipomaan ja järjestelemään muita juttuja.. Tuomarin saavuttua lähdimme rakentamaan rataa kentälle. Rata meni näin:
Rata oli aika helppo(: Tuomarilla olisi myös ollut hieman teknisempi ratapiirros, mutta valitsimme tämän kuitenkin.
Radan rakennettua paikalle tuli ensimmäinen hevoskuljetusauto. Ne olivat Kiwatcha-tallillaisia. Kello oli puoli 11, joten kilpailijat olivat hyvissä ajoin. Kellon olleessa puoli 12 tajusin, että minun hevoseni ei ole ollenkaan harjattu! Lähdin kiirreessä harjaamaan Inccua joka oli hyvin kurainen. Heitin varusteet päälle ja eikun verkkaamaan. Verryttelyssä Inca oli aivan sekaisin. Hirnui ja yritti jopa hyppiä pystyyn..! Kun meidän vuoro oli  viidentenä ja menimme radalla Inccu tuntui rauhoittuneen. Rata meni hyvin, mutta inca oli hieman tahmea. Palkintojen jako olikin heti perään ja saimme tietää, että voitimme luokan! jihuu ;D

Lähdin luokassa 2. ensimmäisenä Incalla. Saimme nolla radan! ((:
Käntyn kanssa ei sitten mennyt niin hyvin kun se katteli kaikkea ja hyppi pystyyn ja pakitti ja teki vaikka mitä. Saimme 8vp ja aikaa meni n.2min. Olimme Incun kanssa 2 luokassa ensimmäisiä! Plus voitimme Incan kanssa tyylikkäin hevosratsukko palkinnon eli Incun kanssa oli aivan mahtava päivä!! Käntyn kanssa olimme risikko luokassa neljänsiä.  Luokassa 50-60 Käntty oli jo paljon rauhallisempi ja se menikin paremmin. Este seitsemän tuli alas koska itse ohjasin huonosti... Eli 4vp ajalla 1.07,9 ja kolmas sija. Eli päivän saldona oli neljä ruusuketta! (((:
Kisojen tulokset löytyy myös täältä.
 Kuvia lisään kunhan saan kuvaajalta luvan lisätä niitä tänne:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti