maanantai 22. elokuuta 2011

Muutamii päivii taas

Perjantaina kävin tallilla pikaseen laittamassa Käntyn kisakamat lauantain kisoja varten kuntoon. Kävin myös liikuttamassa Käntyn pellolla.
Lauantaina lähettii heti aamusta tallille mun siskopuolen kanssa. Oltii kyl vähä myöhässä ni Jenni (tallinomistaja) oli jo Käpsyy harjaillu. Laitettii sit kaikki kamat autoo ja Käpsy koppii ja menoks. Kisat oli Niitykulman ratsutilalla.
Sinne kesti ajaa n.1h. Kisapaikalla kävin kattomassa radan jonka perusrata vaikutti ihan helpolta, mutta uusinnan esteitä en meinannut muistaa. Lähdin sitten verkkaamaan pieneen tarhaan joka oli tarkoitettu veryttelyyn. En mahtunut kentällä kuin kävelemään ponien seassa.. Kun päästiin kentälle veryttelemään Käntty tuntui todella energiseltä ja jännittyneeltä. Verkka este oli musta-valkoinen pieni okseri jolle Käntty kielsi tosi monta kertaa, mutta sitten kun päästiin kerran yli se meni hyvin.. Kun oli meidän vuoro niin Käntty kielsi juuri tälle kyseiselle musta-valkoiselle ykkös esteelle kaksi kertaa ja siinä tuli heti hylky. Saime kuitenkin jatkaa radan loppuun joka meni hyvin.
Luokassa 60/70 alkurata meni tosi hyvin, mutta vesiesteelle joka oli numero 5 Käpsy teki iison kenguru loikan, jossa oli vaikea pysyä kyydissä. Sain kuitenkin tasapainon korjattua ja selvisin 6 esteen yli, mutta seiska esteellä käntty kielsi ja minä laskeuduin maahan, taas ! :D
 Ei siis kovin onnistuneet kisat, mutta kivaa oli :D

ei näin!

Kun tulimme tallille siskoni ratsasti vielä Incan. Inca meni hyvin ottaen huomioon kuinka paljon taukoa Emilialla on ollu ratsastuksessa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti