tiistai 9. elokuuta 2011

tunnilla

Lähdin tänään serkkuni kanssa tallille neljän aikoihin. Serkullani oli tunti Kamulla klo 17 ja minulla oli estetunti klo 18 Käntyllä. Tarkotus oli mennä Incalla klo 16 tunnille, mutta jätin sen sit väliin..

Halusin hypätä Käntyllä, joten kannoin kentälle toisen tunnin lopuvaiheilla kolme estettä. Toiselle pitkälle sivulle 7m sarja, jonka toinen este oli riemunkirjava ja toinen muuri. Kokorataleikkaa reitille laitoin vesimaton ja sen päälle laineet. Hain Käntyn kentälle ja aloin verryttelemään sitä ensin oikeaan kierrokseen, jossa se tuntui yllätävän hyvältä käynnissä sekä ravissa. Ja sen jälkeen vasempaan kierrokseen, jossa Käntty tuntui super hyvältä! Taipui jä kääntyi ja vääntyi niinkun minä halusin! Lyhensin ohjaa kootakseni Känttyä enemmän olin varma, että se nostaa päänsä taivaisiin, mutta sehän kokosi itseään! Kulki todella rennosti ravia.

No verryttelyjen jälkeen aloitimme vesimatosta. Vesimatto hypättiin ensimmäisen kerran todellatodella kaukaa ja isosti, mutta toisella kerralla se sujui jo paljon paremmin(: Kun vesimatto oltiin tultu molemmista suunnista hyvin niin vaihdettiin sarjaan. Sarjaan tultiin sisään todella rauhassa, esteitten väli rauhassa ja esteitten jälkeen rauhassa. Siis todella hyvin onnistunut. Tulimme sarjaa vielä pari kertaa uudestaan, mutta toisen esteen puomi tippui, mutta ei välitetty siitä vaan lopetettiin sarjan hyppääminen siihen. Laitoimme vielä tunninlopuilla muuri sivuun ja pystystä laitettiin maahan ravipuomit. Käntty tuli ne todella hyvin ja rauhassa. Olen siis todella tyytyväinen tuntiin ja oli todellaki 5€ arvoinen tunti!! Sain paljon vinkkejä nuoren hevosen esteharjoituksiin, kannatti siis mennä tunnille ;)


vanhoja kuvia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti