torstai 4. elokuuta 2011

Pari edellistä päivää

Kerron parista edellisestä päivästäni.

 Tiistai: Olin ollut Julian kanssa tallilla yötä. Nukuimme todella pitkään, koska edellisenä yönä oli tullut hieman valvottua :D Me lähdimme talliin sitten kun olimme heränneet kunnolla... Minä otin Käntyn ja Julia Jontun(kerron Jontustakin vielä). Päätimme, että hyppäisimme tänään kun meillä on 13.8 Lauantaina estekilpailut meidän kotitallilla. Minä olen menossa Incalla korotettuun puomiluokkaan ja ristikkoluokkaan (n.40cm). Käpsyllä menen ristikon ja 50-60cm. Julia on menossa Jontulla ainakin korotettuun puomiin ja luultavasti ristikkoluokkaankin.

Laitoimme kentälle pienen esteradan, johon laitoimme uusia värikkäitä puomeja ja yhden esteen joka oli todella kapea. Käntty hyppäsi tosi hyvin ja nosti tosi kivasti laukatkin! Jonttukin oli alku pelleilyjen jälkeen oikein hyvän näköinen. Taisi olla ratsastajalla kuin hevosellakin olla oiken mukavaa!



Kuvat eivät ole tiistaina otettuja




Menin myös vähän illemmalla Inculla esteitä. Inccu oli todella energinen ja vauhtia olisi ollut vaikka muille jakaa! Mutta Inccu hyppäsi todella hyvin yhtä pystyestettä, jonka laitoimme kentälle. Sain Incun pari kertaa tulemaan esteen laukassa ja hyppäämään sopivasta kohta, kun neidillä on tapana hypätä aina liian kaukaa... Mutta kaikinpuolin olen oikein tyytyväinen  Inccuun!


















Serkkuni tuli vielä tiistai-iltana kokeilemaan Kamua, tallin valkoista jättiläistä jos vaikka voisi ruveta sitä vuokraamaan. Pidin siinä sitten "tuntia" serkulleni jonkun aikaa. Minulle oli sillä välin keksitty homma, että hyppään vielä Kamulla serkkuni jälkeen! Huhhuh, kolmella hevosella esteitä tänään, mutta mikäs siinä. Enhän mä ollut Kamua ikinä kokeillut. Mutta, hyppäsin Kamun kyytiin ja aloin työstämään hevosta. Ei kyllä todellakaan ollut minun hevoseni! Ratsastus olikin enemmän koulupainotteista kuin esteittein hyppimistä, sillä hyppäsin todella pienen ristikon pari kertaa. Tai oikeestaan "hyppäsin" esteen useemmankin kerran mutta Kamu herra juoksi esteestä vain läpi. No eihän Kamu mikään estehevonen olekkaan.. Tässä vielä kuva kaikista onnistuneimmasta hypystä :D
Tiistai-iltana/yönä maalailtiin Julian kanssa esteitä valkoisiksi ja osiin tehtiin jo raitojakin. Sormet olivat aivan spray maalissa ja käsivarret aivan valkoisessa maalissa kun Julian kanssa sudittiin toisiamme :D Saimme aikaisiksi yhden riemunkirjavan puomin! Ja muut vasta valkoisiksi... Jäimme taas tallille yöksi.

Keskiviikko: Nukuimme taas aika pitkään kun olimme valvonutkin taas yöllä. Julia kattoi talon ikkunasta ulos ja huomasi, että kaikki eilen maalaamamme puomit olivat tippuneet kannakkeiltaan. Epäilimme Agnesta (joka tarhasi väliaikaisesti kentän viereisessä tarhassa), että se oli kaatanut ne yöllä . Epäilyt osoittuivatkin todeksi kun pääsimme talliin ja näimme Agnesin olevan kaulaltaan aivan valkoinen! Valkoiset puomit siis eivät olleet kerenneet kuivua ennen kuin Agnes oli ne kerennyt kaataa eli edessä olisi taas puomien maalaamista.

Emme jaksaneet Julian kanssa ratsastaa tänää kun lämpöä oli reilusti yli 20 astetta. Joten päätimme irtojuoksuttaa koko hevoskatraan.
Jontusta siis aloitettiin... Jontulla oli vauhtia ja yritti pikkunössö jonkun sortin pukkiakin heittää :D Inca ja varsa juoksutettiin seuraavana. Inccu oli aika laiskalla päällä, mutta laukkasi sekin todella nätisti! Käntty sitten viimeisenä juoksi ja harrasti pukkipomppuhyppylaukkojansa :D Herralla ei vielä ole se aivan selvä, ettei suuntaa saa vaihtaa jos haluaa... Mutta lopussa Känttykin meni oikein nätisti!

Minulla oli vikellys tänään. Julia oli lupautunut tulemaan kuvaamaan meidän vikellystä. Ajoimme tallilta Kiwatcha tallille, jossa vikellys pidettiin. Matkaa meni n. 40min. Vikellyksessa kaikki meni oikein hyvin. Kokeilimme meidän uuttä küriä (vapaa ohjelmaa), jolla aijomme mennä kilpailuihin kuukauden kuluttua.Minun osaltani ohjelma tuntui hyvältä! Harjoittelimme myös meidän pari ja yv-kürejä. Mutta kun minun parini, Salla ei ollut paikalla, jouduin tekemään tasapainoharjoituksia, jotka eivät olleet ollenkaan mukavia :D
Tämä ei ole otettu keskiviikkona. Niitä kuvia on tulossa myöhemmin, kunhan saan ne ensin Julialta (:


Vikellyksesta tulimme vielä tallilla käymään. Haimme kamat ja lähimme kotiin.

Torstai: Tänään Torstaina en ole ollut muuta kuin tietokoneella, siivonnut oman huoneeni ja käynyt pikaisesti ulkona kuvailemassa kukkasia :D. Tämä blogi onkin osa tämän päivän tylsyyden tuotosta! (:


Toivottavasti piditte! Kommentteja toivon, niin risuja kuin ruusujakin. ++ pahoittelen, ettei äidinkielen taitoni ole kovin hääppöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti