tiistai 8. marraskuuta 2011

Eipä oo taas paljoo, mitään kirjotettavaa mutta kertoilen nyt jotai.
Maanantaina kävin Julian kanssa kauppakeskus Karismassa. Julia osti pitkän mietinnän jälkeen yhen hupparin ja mä en mitään, koska ei ollut rahaa ja äiti ei suostunut antaa muutaku ruokarahaa. No pitihän ne ruokarahat käyttää, joten mentiin heseen ja sen jälkeen spaic iceen? Otin sieltä perus strösselisoftiksen, joka oli ihan huonosti tehty :D
Tänää sit koulus oli niin tylsä päivä ku mun piti suorittaa ensiapu kurssin ykkös osa, koska en ollu sitä suorittamassa silloin ku meijä luokalla se oli. Oli tosi kivaa siel iha random tyyppien ees elvyttää Annee!
No juu, koulun jälkee kävin sit ettimäs lahesta kauppahallin, koska aamulla pitäis käydä sieltä kysymässä toppi paikkaa. Ku en oo sit vielkää saatuu hommattuu, vaik toppi alkaaki jo 28pv! No kai mä jonkun paikan saan..
Huomenna kun ei ole vikellystä suunnittelin meneväni tallille ratsastamaan. Torstai-perjantai välisenä yönä ois tarkotus mennä Twilight-aamunkoi ensi-iltaa Jessican kanssa! Toivottavasti se on hyvä etten nukaha sinne ku se alkaa vähä yli 12 ja sit se kestää jonku pari tuntii. Meen sit sielt Jekille yöks ja sit perjantain niitte kyyis kouluu. Ens viikon tiistaina menen kokeilemaan Danaa uudestaan, mutta tällä kertaa pääsen valmennukseen.

1 kommentti: