torstai 24. marraskuuta 2011

vaulting och rida!

Eilen eli keskiviikkona oli vikellystreenit, jotka olivat aivan mun koulun lähellä olevassa rankennuksessa. Alkuverkat oli pitkästä aikaa aika rankat, joten siitä on kaikki paikat nyt kipeenä. Treenien pääaiheena oli erilaiset kuperkeikat. Kaikki meni ihan oksti, mutta muutamat liikkeet sai aikaan mustelmia mm. selkään. Loppuajasta tehtiin myllyn nostoja niin, että kolme on pukin päällä ja keskimmäinen nostaa jalat ja reunimmaiset auttaa. Mylly on vähän niinkuin "matka maailmanympäri", mutta tarkoitus on saadat jalat nousemaan niin ylös kuin mahdollista.
Treeneissä oli oikein mukavaa vaikka olikin hiukan rankkaa!

Tänään eli tiistaina koulussa oli ihan normipäivä. Koulun jälkeen menin kaupunkiin Jessican kanssa, koska meidän piti mennä Eevan (kiwatcha tallin omistajan) kyydillä. Venailtiin kaupungissa pari tuntia ja sitte päästiin tallille. Me menimme Jessican kanssa kahdestaan Eevan opetuksessa tuntien jälkeen. Jessica meni suomenhevos ruunalla onnilla ja itse menin tunnilla isolla pv ruunalla Mendozalla. Mendoza on ehkä meidän tuleva laukkavikellyshevonen.
Kävimme kävelemässä alkukäynnit semmossella pienellä rantatiellä, jossa Metu oli alkuun vähän vauhko, mutta rauhottui sitten. Kun mentiin kentälle Metu tuntui hyvältä. Vähän viskoi päätä, mutta kuunteli silti. Laukat oli mulle tosi vaikeat kun Metu painoi ohjista ja veti mut ylös satulasta kun muutenkaan pitkään aikaan en ole istunut Metun tapaisessa ratsulaukassa. Tunnilla tuli muutamia tosi kivoja pätkiä. Olin ihan tyytyväinen ratsastustuntiin kun miettii, että olen ratsastellut Inculla ja muilla ilman opetusta.
Vielä kun saisi oman istunan takaisin tasapainoseks ja rauhalliseks niin sitten olisi hyvä (:

r. Kid Mendoza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti