keskiviikko 2. marraskuuta 2011

something

En oo taas paljoo kirjotellu kun ei ole ollut oikein aihetta, mutta kerron nyt vähän alkuviikon tapahtumia.
Elieli maanantaina käytiin Jekin kanssa kaupungissa ja horsepro liikkeessä, kun sielä oli jotkut ihme alepäivät. Oisin ostanut Roeckl merkkiset hanskat, mutta joku olikin laittanut ne 10euoron koriin, mutta todellisuudessa maksoikin sitten 25€. Ei ne silloinkaan kovin kalliit olisi ollut kun oikeasti maksaa jotain 50€.
Tiistaina oli se inventaario, jonne menin suoraan koulusta. Inventaario hommat saatiin nopeasti hoidettua. Oltiin vähän aikaa vielä kaupalla ennen kuin lähdimme kotiin.
Tänään menin sitten Kiwatchalle, koska oli vikellys. Menin jo vähän aikasempaa tallille, koska minulla ja Jekillä oli hevosen laittovuro, mutta Erkki menikin vikellystä edeltävälle tunnille, joten sitä ei tarvinnut mitenkään laittaa.
Treenien aiheena oli seisonnat. Omasta mielestä minun kaikki osiot meni oikein hyvin ainakin käynnissä. Ravissa sitten selkäänmeno tuntui kovin vaikealta, mutta pääsin kumminkiin joka kerta ensimmäisellä kerralla selkään. Kiwatchalla oli aivan super suloinen poni nimeltä Zeus! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti