tiistai 29. marraskuuta 2011

pikabloggailua

Maanantaina kävin terkkarilla ja sain sairaslomaa tiistaihin asti. Elikkä siis huomenna vihdoin alkaa TOPPI jakso Lahden kauppahallin Piikalikoilla!Työpäivä alkaa 7.00 joten joudun heräämään puol 6. Teen pikaisen postauksen, että pääsen nukkumaan mahdollisimman nopeasti.
Maanantai meni muuten ihan kotona ollessa, mutta tänään käytiin äitin kanssa pikaisesti horzessa ja kärkkäisellä. Kummastakaan ei löytynyt mitään.. Uutta kypärää olen nyt vähän katellut kun vanha ja uskollinen halo rideri on palvellut melkein kaikki ratsastus vuoteni.
Tänään olisi ollut myös inventaario, mutta sen olin jo aikasempaa perunut kun piti olla tää toppi, mutta se oli hyvä koska en olisi nuhasena muutenkaan viittinyt mennä sinne laskemaan tuotteita.
Huomenna olisi vikellystreenit. Katsotaan huomenna sitten menenkö sinnekkään kun kumminkaan nuha ja yskä on vielä. Ettei sit ainakaan pahene kun sielä jumpataan! :D
Tallille tarkoitus olis mennä torstaina tai sitten viikonloppuna. Tuntiakin suunnittelin huomenna varaavani Uusmattilasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti