torstai 10. marraskuuta 2011

nuuttistelua

Kerron nyt tästä Nuutista vähän enemmän, kun sitä ratsastelen ainakin siihen asti kunnes löydän jonkun vuokrahepan, jossei Nuutti sitten ole se jota alan vuokrailemaan ;)

METSÄHOVIN VALGUS
"Nuutti"
tamma
s. 2008
sh-eestiristeytys

Nuuttiin en ole vielä kauheasti päässyt tutustumaan, joten en siitä paljon pysty kertoa. Mutta luonteesta sen verran, että Nuutti on hieman hömppä ja varsamainen, koska on niin nuori. Nuutilla ei tällä hetkellä ole melkein minkäänlaista kuntoa, mutta kyllä se kokoajan nousee ;)

Kävin eilen ja tänään Nuuttia ratsastamassa. Eilen kentällä taivuttelin ja harjoittelin laukannostoja, jotka on todella vaikeita Nuutin kanssa, koska sillä ei ole ns. "omaa moottoria", mutta sain mukavaa laukkaa parin kierroksen verran. En mennyt vain kun jonkun puol tuntia, koska oli niin kylmä! Kai se talvi nyt sit on tulossa :(
Tänään sitten mentiin Julian ja tallin uuden hevosen, Kentsun? omistajan Tinkan kanssa maastoon. Nuutin omistaja Jenna kerto, että Nuutti pelkää autoja ja kannattaa varautua pukkeihin sitten kun Nuutti innostuu. Mutta koko matka meni oikein hyvin! Vähä säpsähteli autojen vastaan tullessa, mutta ei sen kummempaa. Pukkiakaan ei tullut vaikka yks pätkä mentiinkin vähän reippaammin. Oli jotenkin hassua mennä niin rauhassa maastossa kun Inculla ja Käpsyllä on tottunut, että pitää kokoajan jarrutella menoa. Suunnitelmissa olisi mennä viikonlopuksi yöksi tallille, joten sen jälkeen tulee postaus!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti