tiistai 6. joulukuuta 2011

alkuviikon tunnelmia

Elikkäs maanantaina aamupäivästä käytiin äitin kanssa kaupassa ja sen jälkeen ruvettiin leipomaan synttärijuhliini. Tein voisilmäpullia ja mustikkapiirakkaa :P
Leivonnan jälkeen lähdin tallille tarkoituksena käydä liikuttamassa Nuutti. Menin Nuutilla kentällä joka oli aika kova kun oli pakkasta. Ura oli aika tasanen, mutta keskeltä kenttää hieman muhkurainen, joten puksuteltiin aika paljon uraa pitkin. Nuutti oli toisi taipuisa ja mukava alussa, mutta lopussa sitten ei toiminut enää ollenkaan. Laukannostot oli tosi vaikeita enkä meinannut saada millään nousemaan, mutta lopultakin kun ne nousi niin lopeteltiin. Päätin sitten, että jään yöksi kun Julia ja Roosa (uusi tallityttö, joka liikuttelee jennin heppoja) oli kanssa jäämässä. Tallilla oli myös jotain markon ja jennin tuttuja, jotka jäivät kanssa yöksi elikkä hälinää riitti.
Tänään tiistaina sitten aamusta mentiin kuvailemaan heppoja pellolle kun oli satanut ensilumi. Nuutti ja Jonttu meni ekana. Jontusta tuli varmaan aika paljon hyviä kuvia, mutta Nuutista saatin vain kaksi kelpo kuvaa kun se vähän pelleili. Seuraavaksi vuorossa oli Niksi ja Lotta. Lotta oli hieman vauhkona kun Inca jäi tarhaan.. Yritti hypätä kokoajan ja ravaili narussa ja huusi, mutta ei sen kummempaa.

Kuvailujen jälkeen ratsastin Nuutin, jonka kanssa tein paljon käyntitytöskentelyä ja sen jälkeen siirtymisiä (käynti-ravi-pysähdys jne.) Laukkasin vain vähäsen kun kenttä ei ollut kovin hyvässä kunnossa.. Nuutin ratsastuksen jälkeen jäi hyvä fiilis. Lähdin kahden aikoihin kotiin ja lähdettiin sitten porukoiden kanssa itsenäisyyspäivä lounaalle.

Kiitos ja hyvää Itsenäisyyspäivää rakkaat lukijani! :))

6 kommenttia:

  1. kiva blogi,itse käyn tuolla ratsutalli uusmattilassa vakituisesti(:

    +uusi lukija

    käy ihmeessä kurkkaamassa:
    http://emskus.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. aijjaa. Ootko tykänny paikasta? :)

    VastaaPoista
  3. joo mun mielestä anu on tosi hyvä opettaa ja muutenkin tallissa on hyvä tallihenki ja hyvät hevoset:)

    VastaaPoista
  4. okkei :) rupeen ehkä nyt siel sit vakkarin käymää jos löytyy joku sopiva tunti :)

    VastaaPoista
  5. ookei(: onhan siel aika täyttä,mut eiköhän sielt jostai irtoo vapaa paikka:-)

    VastaaPoista