lauantai 24. joulukuuta 2011

tunti ja JOULU!

Torstai iltana hegailtiin ja katottiin leffa jonka nimeä en nyt kuollaksenikaan muista. Mutta ei se kyllä mikään kovin hyvä leffa ollutkaan. Tosi sekava ja tylsä. Perjatai aamuna herättiin sitten kaheksan aikaa, että kerettiin puol 10 Uusmattilaan laittamaan hevosia. Minulla luki listassa Wallu, joka on aika pieni pv ruuna. Emilialla listassa oli iso pv ruuna Rane.
Tunnin alussa tehtiin suht paljon käyntityöskentelyä mm. väistöjä. Wallu vaikutti ihan mukavalta, mutta tosi tahmealta. Kun lähdettiin raviin, niin Wallu oli todelletodella tahmea. Wallu kyllä taipui ja myötäsi ihan kivasti.
Hetken aikaa ravailtua alkoi tottua enemmän hevoseen ja sekin alkoi sitten liikkumaan hyvin. Liikettä piti vain saada tuotua enemmän esille. Tehtiin käynti-laukka-käynti siirtymä tehtävää pääty ympyröillä, joka sujui ihan hyvin. Oman istunnan kun saisin vielä kuntoon. Minulla on ongelmana se, että nojaan liikaa taaksepäin ja yleensä sisäjalka nousee liian ylös. Sain muutaman hyvän noston omaltaosaltani. Opettajalta sain neuvoksi, että ajattele että sinulla on ankan pyrstö! Se kyllä tepsi. Huomasin itsekkin kuinka paljon paremmin istuin kun ajattelin sillä tavalla.
Tunti oli kaikin puolin taas oikein mukava.

Iltapäivä menikin siivoillessa ynnä muissa joulupuuhissa.
Tänään aamu alkoi sitten joulupukin kuumalla linjalla ja aamupuurolla. Aamupäivä meni tosi nopeasti. Käytiin saunassa ja laittauduttiin iltaa varten. 4 aikoihin lähettiin mummolaan, jossa päästiinkin melkein heti jouluruuan kimppuun. Ruokailun jälkeen olin kyllä niin täysi, että oikein pahaa teki! Loppu ilta meni sitten jutelessa ja lahjoja availessa ja tutkailessa. Oli oikein mukava ilta! Niin rakastan joulua! <33

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!! JA KIITOS BLOGINI SEURAAMISESTA!

PS. Huomenna tulee tunnista video ja jouluisia kuvia!

2 kommenttia: