perjantai 16. joulukuuta 2011

nimetön

Oon ollu laiska kirjottaja, mut kerron täs nyt pikasesti viikon tapahtumat.
Elikkäs lauantaina viettii mun synttäreitä ja sain ihan hyvin rahaa. Mikä nyt jo tosin on jo tuhlattu joululahjoihin.. Viikonloppu suju sit muuten Empun kans hengaillessa.
Maanantaina töissä kaatusin rappusissa ja jalka otti osumaa joten käytiin sitä illal sit näyttämässä, mutta ei siinä ollut mitään. Sain kuitenkin 2pv sairaslomaa. Sairaslomaa viettelin mm. kaupungilla ostellessa joululahjoja.
Keskiviikona oli vikellys, mutta en vikeltänyt sen jalan takia. Menin sinne kumminkiin kattomaan mitä muut teki.
Ne teki saksi harjoituksia, joten oli ihan kiva, että en ollut vikeltämässä. Sillä sakset ei oo mun mikään kovin vahvuus! Ei me niitä kyllä paljon olla tehtykkään.. Vikellyksen jälkeen pidettiin palaveri. Suurin huolen aihemme on se, että meillä ei ole hevosta, koska rakas Erkki on myyty, koska Kiwatchan toiminta loppuu kokonaan..
Päädyimme palaverissa siihen, että käymme Takkulassa kokeilemassa Kate nimistä heppaa. Jos heppa on mukava ja muutenkin homma toimii niin sit katsotaan, jos sillä ruvettais vikeltää.
Torstai ja viikonloppu sitten kotona oleskelua.

Sit ois viel ens viikko torstaihin asti töitä ja sitten olis JOULU! :) Ite tykkään tosi paljon joulu ajasta. Tosin tähän joulu fiilikseen pääsisi hiukan paremmin, jos olisi edes lunta maassa, mutta ei ole hiutaleenhiutaletta missään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti