torstai 8. joulukuuta 2011

sixteen years ago i was born

Keskiviikko:
Eka työpäivä "loman" jälkeen ja ai että ku ois aamulla vaa tehny mieli jäädä sänkyy nukkuu, mutta ei töihin oli pakko keretä seitsemäksi. Töissä oli kuukauden kiireisin päivä, koska oli markkinapäivä. Mutta koko päivä meni ihan hyvin. Illalla sitten ois pitäny mennä vikellyksee, mutta tuli taas kuumeinen olo joten en viittiny mennä..
Mutta ens viikolla on jo ainaki pakko päästä! Ku meillä on ilmeisesti palaverikin vikellyksen jälkeen.

Torstai:
Tää päivä alko tosi hyvin. Nousin pirteesti ylös ja lähdin reippaasti töihin. Töissä sain harjoitella kassan käyttöä joka ei ollutkaan ollenkaan niin vaikeaa kun olin kuvitellut! Aika töissä meni muutenkin kuin siivillä.
Hyvä fiilis jatkui kokopäivän ja on yhä päällä. Tuskin sitä kukaan enää pilaa kun olen jo nukkumaan menossa. Liekö hyvän fiiliksen tuonut synttäripäivä tullessaan! Elikkäs tänään sitten vihdoinkin olen 16 vuotias. No eipä tässä iässä kyllä mitään kovin ihmeellistä ole, mutta onhan sitä kuitenkin vuoden lähempänä täysikää. Synttärilahjoiksi sain dvd, maailmanihanimmat aamutossut, namia,  rahaa ja kuvakollaasin (?). Lauantaina olis tarkoitus juhlia sitten sukulaisten kesken. Tänään fb onnitteluja on tullut tosi paljon ja "kiitos" sanaa on kirjoitettu oikein urakalla..
Huomenna sitten Uusmattilassa tunti ja siskoni Emilia meille viikonlopuksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti