tiistai 3. tammikuuta 2012

Exciting Taste

Ainiin unohin kokonaan, että kävin eilen kokeilemassa Lexiä, koska Ada joutui peruuttamaan valmennuksen koska oli kipeenä. Vähän tietoja Lexistä:


Exciting Taste
"Lexi"
täysverinen
tamma 
2002
Elikkä Lexi oli tosi mukava ja rahallinen hoitaessa. Vähä satulan laitossa tammamainen ja näytti hampaita. Kuulemma osaa ihan kunnolla purrakkin jos ei ole tarkkana. Ratsastaessa sitten alkuun oli toosi herkkä ja vaikea ja outo ratsastaa. Oli vielä päällä pieni lumimyräkkä, jonka seuraksesta Lexi kyttäili vähän ympärilleen. Alkuun oli ihan sellanen fiilis, että ei tästä mitään tule. Ada kävi selässä vähä näyttämässä kuinka sitä oikein ratsastetaan! :D Itse sain Lexin näyttämään joltai juuri raviradalta tuodulta lämppärin raadolta. Mutta takaisin selkään mentyäni meni jonkun aikaa kun sain semmossen kunnon "otteen" Lexistä. Itse kun rentouduin niin kyllähän se Lexikin rupesi rentoutumaan. Lexi jos kuka on sellanen hevosen, että kuuntelee ja tuntee super tarkkaan kaikki ratsastajan fiilikset. Jos ratsastajaa jännittää-Lexi jännittää ja niin edespäin. Loppu ratsastuksesta jäi ihan hyvä fiilis. Uudelleenkin voin Lexillä mennä :)

Lexi

2 kommenttia:

  1. By the way Eerika... Lexin oikee nimi on Exciting Taste :D p.s. en pistä hanttiin jos linkkaat mun blogin mun heppojen yhteyteen :D

    VastaaPoista