keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Nuutti possu!

Eilen en taas jaksanu kirjotella, mut nyt sit eilisestä postaus. Menin tallille puol 5 aikaa. Emmi ja Laura oli mukana. Emmi meni Niksillä ja Laura Incalla. Mä menin Nuutilla. Päätin laittaa sille gramaanit. Nuutti toimi tosi kivasti käynnissä ja ravissa, mutta laukat tuotti ongelmia. Luulen, että Nuutilla ei vielä riitä kunto laukkaamaan rauhallisesti kentällä. Nyt onneksi on kunnon hanki minne pääsee treenailemaan. Sielä se kunto kyllä kasvaa!

Varailin tänään tunnin Luonnonhelman ratsutilalle ja menen serkkuni kanssa 19-20 tunnille. Vikellys jää tältä päivältä väliin.. Mutta kyllä mä vielä kerkeen vikeltämään niin paljon kun haluun!
Tuo talli vaikuttaa oikein mukavalta paikalta ja ei mikään kovin kalliskaan. Katsotaan, jos se vaikuttaa hyvältä paikalta niin rupeasin sitten sillä tunneilla käymään.


Nyt lukijat saattekin auttaa mua! Tää blogi on muuttunu ihan oudoksi enkä saa mm. kuvia isoiksi enkä videoita laitettua. Jos joku osaa neuvoo niin se olisi ihanaa!

2 kommenttia:

  1. eksä käykkään uusmattilas enää?:D

    VastaaPoista
  2. En oo käyny. Äiti mielest se on vähä liian kaukana :D Mut jos toin luonnonhelma ei oo hyvä ni kai mä siel uusmattilas sit käyn :D

    VastaaPoista