torstai 26. tammikuuta 2012

ti&ke

Kirjotan nyt pikaisesti tiistaista ja keskiviikosta.

Tiistai: Menin tallille jossain puol 4 aikaa. Juoksutin Lexin liinassa kentällä. Lexi toimi oikein hyvin. Siivosin ylätallin 3 karsinaa. Sit laitettii Zarri ja Zarrin kamat valmiiks. Lähettii ajamaan kohti takkulaa ja Piia Pantsun valmennusta. Siellä sitte autettii Riinan kaa Zarrin kanssa ja katottii valmennusta. Ihan mielenkiintoista oli vaikkakin varpaat oli aivan umpijäässä. Pakkasta oli sen 10 astetta. Ada vertas Zarrin ratsastettavuutta kuin isoa finniä puristais :D Jokainen saa ihan itse miettiä sitten sitä mitä se meinaa. Ajeltii sitte kotii ja puretii Zarri ja otettii kaikki hepat sisää.

Keskiviikko: Tallilla taas sama homma. Kamat autoo Zarri kyytii ja menoks. Valmennus meni Adan ja Zarrin osalta hyvin. Kuvailin aika paljon. Onneksi olin tällä kertaa laittanut vähän enemmän sukkia ja toiset kengät niin ei tullut kylmä. Tallilla viel Zarrin purku ja kotii.
Vikellys jäi taas väliin :/

Aattelin viikonlopuks varata tunnin Luonnonhelmaa taas.
Tässä Adan kokoamat videot valmennuksista:



4 kommenttia:

  1. Vinkkinä että älä mieluusti pysäytä videota kesken hypyn vaan mielummin vaikka hidasta :) Tai laita vaikka videon loppuun noi kuvat. Paljon mukavempi katsoa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, mutta olen vain kuvannut. Ratsastaja kokosi videon :)

    VastaaPoista
  3. Mikä kuolain tolla zarrilla on tossa ekassa videossa?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pitkävartinen hackamore niin et siinä on "nivelohja" "turpahihna"-osassa extrana :)
      t. ratsastaja :)

      // http://fiksumpaa.blogspot.fi

      Poista