torstai 20. lokakuuta 2011

bad news

Huonoja uutisia.. Sain tänään koulussa olessa Jenniltä viestin, että Käpälle on satuttanut takapolvensa eilen tarhassa ja vie sen klinikalle kuvattavaksi, koska näyttää aika pahalta. Pelkäsin itse jo pahinta, että ei siitä enää koskaa kunnon tervettä hevosta tule.. No mutta vähän ajan päästä tuli viesti, että Käntty loppuvuoden sairaslomalla. Polvessa 5,5cm syvä haava. Koppi hoitoa ainakin viikonloppuun. Sitten rakennetaan sairastarha. Oli kuulemma ollut myös polvi vähän sijoiltaankin..No mutta kyllä siitä vielä terve tulee kunhan saa rauhassa lepäillä.. !  Haava oli aika siistin näköinen vaikka mätiikin? ja vuotaa aika paljon. Itse olin kuvitellut vielä pahempaa.

puhelimen laatu kuvat..

Menin koulun jälkeen tallille, koska olimme menossa Julian kanssa Tiian pitämälle tunnille. Hoidimme hepat ja lähimme verkkaamaan kentälle. Tiia tulikin juuri samaan aikaan tallille. Inca vähän pelasi suunsa kanssa alkuun käynnissä, mutta sitten kun päästiin raviin niin suun käynti rauhottui. Alkuun Inca tuntui todellatodella jäykältä ja vastahakoiselta, mutta vähän ajan päästä kun oli vetrynyt niin tuntui jo tosi hyvältä ja pehmeeltä. Kulki hetkittäin tosi nätisti ja pyöreesti. Kokoajan vain pidempiä pätkiä!
Laukassa Inca ei oikein toiminut. Mentiin vain pääty ympyrällä laukkaa, Inccu meni niin poikittain,että huhhuh ei oo pitkään aikaan niin huonosti laukannut. Laukka ei edes kunnolla pyörinyt vaan meinasi koko ajan rikkoa raville... No laukkaa pitää vaan treenata ja treenata. Laukkojen jälkeen kun sain Incan rauhalliseks niin se alkoi tosi kivasti myötäämään eteen alas. Sain taas paljon hyviä vinkkejä Tiialta ja aijon mennä uudestaankin tunnille, jos se vaan on mahdollista (:

Seuraava postaus tulee varmaan viikonlopun jälkeen (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti