sunnuntai 16. lokakuuta 2011

estekisat

Lähettii Voistioon vähän aikataulusta myöhässä. Tarkoitus oli lähteä puoli 10, mutta se vähän venyikin. 60/70cm luokka alkoi 11 ja oltiin juuri ennen luokan alkua perillä. Olin ensimmäisessä veryttely ryhmässä, sillä olin luokassa neljäs lähtiä. En kerennyt edes rataa harjoitella. Hyppäsin veryttely esteet, jotka ei menny kovin hyvin. Käpällä oli vauhtia vaikka muille jakaa taas. Käntty ei onneksi paljon mitään kyttäillyt vaikka vähän peilit maneesin seinillä olivatkin vähän pelottavia. Katsoin kolmen edellisen radan ja opin siinä samalla sitten itsekkin radan.
Kaksi ensimmäistä estettä meni ihan hyvin, mutta kolmannelle estelle tuli kielto. Toisella kerralla päästiin yli, mutta sitten tuli neljännelle esteelle kielto, joten hylkyhän siitä tuli. Saimme kuitenkin jatkaa radan loppuun ja se meni ihan oksti.
Päätin jälki-ilmottautua vielä 80cm luokkaan. Siinä luokassa oli sama rata, joten sitä ei tarvinnut enää opetella. Lämmittelin Känttyä ulkokentällä jonkun aikaa kunnes tuli oma vuoroni. Oli luokassa ensimmäisenä.. Rata alkoi taas hyvin, mutta samaisella kolmos esteellä tuli taas kielto. Päästiin 4 ja 5 yli, mutta 5 jälkeen Käpä tuli vastalaukalle alas (ja Käntyn laukka kun ei muutenkaan ole mikään kovin hyvä ) niin kurvi meni vähän pitkäks ja se tyssäs sit aitaan :D No matka jatkui kohti 6 estettä, joka sitten tipahti. Ja sen perään seiska esteelle kielto. Eli taas hylätty! No saatiin jatkaa rata loppuun ja loput kaksi estettä meni hyvin. No ollaan taas kokemusta rikkaampia..

No lähettiin kisoista kotiin ja purettiin Käntty ja laitettiin kamat paikoilleen. Mentiin Julian kanssa vähäks aikaa sisälle oottamaan Riina kun se lupas tulla kuvaamaan kun me ratsastetaan Julian kanssa.
Kun Riina tuli mentiin ratsastamaan. Minä Incalla ja Julia Jontulla. Inccu tuntui tosi kivalta jo alkuun ja oli sitä koko tunnin lukuun ottamatta lopputunnin käynti-laukka-käynti tehtävää :D Taivuttelin paljon Inccua ja sen sellasta. Irtojuoksutettiin Lexi vielä Riinan kanssa ja tehtiin tallit sit lähettiiki jo himaa. Sori en jaksanu nyt oikein kirjottaa kovin paljon ja tarkasti!

Ainii ja mul nous kisoissa kauhee "ratsukuume"ku näki kaikkii hienoja ratsuja, etenki poneja :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti