lauantai 8. lokakuuta 2011

rida dag

Olin tänään tallilla ja ratsastin molemmat pollet. Kumpikaan ei ollut kovin hyvä tänään. Käntty kyttäili jokaista nurkkaa ja ei kuunnellut yhtään. Loppu ajasta alkoi kuuntelemaan vähän paremmin, mutta ei kuitenkaan ollut mikään kovin hyvän tuntuinen. Harjoittelin harjoitusravia, kun olen menossa Voistioon raviohjelmaan, joka pitäisi pysyä koko radan harjoitusravissa! Onneksi ohjelma ei ole kovin pitkä..
Inculla kokeilin gramaaneja taas. Niillä toimi ihan hyvin, mutta ei kuitenkaan ollut niin pehmeä mitä on ollut. Kokeilimme laukanvaihtoa, mutta se jäi vain ristilaukaksi.. Jenni ratsasti Inculla vielä minun jälkeeni. Jennillä meni hyvin, vaikka onkin ollut viimeeksi toukokuussa hevosen selässä. Jenni osallustuu Incalla raviohjelmaan..
Käntty oli saanu hienon PINKIN heijastin loimen, jota sitten käytimme Lotan selässä totutellakseen sitä loimeen. Lotta antoi laittaa loimen selkään ihan ilman mitään vastusteluja! Lotta on ihan tajuttoman kiltti ja rauhallinen varsa. Menen huomenna varmaankin tallilla käymään, ehkä maastoon menen Käntyn kanssa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti