keskiviikko 26. lokakuuta 2011

estonia

Jep siis maanantai aamuna lähdimme viroon mun veljen, serkun, mummon ja papan kanssa. Laivamatka ei kestänyt kun jonku kolme tuntia. Sinä aikana me kierreltiin tax free myymälää ja istuttiin ja pelattiin korttia.
Virossa käytiin läpi nää perus merekeskukset ja sadamarketit, jossa jokaisessa kojussa on melkein samat tuotteet. Ostin sieltä kyllä laukun, koska se oli halpa.

Muuta en sitten maista ostanutkaan, mutta laivalta ostin hubba bubbaa?, 8kpl kismettejä, jotka on ihan sairaan hyviä! Haha, mun kaikki rahat koulussa menee siihen kun ostan kahviosta kismettejä. No ei nyt ihan.
Takasi tultaessa käytii puffet ravintolassa syömässä, jossa oli iha taju hyvää ruokaa :p

Jäin viel mun serkun kaa yöks meijän mummolle. Tiistaina käytii kaupungissa, mutta ei sieltä mitää ostettu.
Tänää sit koko aamupäivä meni löhöilessä ja ootellen iltaa, koska tarkoitus oli mennä Julian ja Riinan kanssa Kiwatchalle, koska mulla piti olla vikellys, mutta se sitten peruuntuikin juuri kun olimme melkein Julialla. Liia oli ollut kuulemma koko viikon kipeenä ni ei viittiny tulla tänää... Vähä ärsytti mut eihän sille voinu mitää..

Huomenna pitäis käydä kysymäs työssäoppimis paikkaa abc:n leipomosta.. Jos en saa sitä ni sit ei oo mitää hajuu minne menisin. No toivotaa et jonkun paikan saan ennen marraskuun loppua!
Täst tuli ny vähä tylsä, mut koittakaa kestää.

Suuur kiitos lukijoille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti