tiistai 11. lokakuuta 2011

practice

Tänää menin tallille neljän aikaa. Julia oli ollu jo reipas ja harjannu Käpän mulle valmiiksi kun oli tullut jo aikasempaa tallille! (: Kiitos Julia!  Mutta siis kokeilimme Käpälle Incun koulusatulaa, joka jäi takaata vähän irti, mutta menin sillä silti. Käpä ei taas kuunnellut mua yhtään vaan katteli kaikkialle ja humpsutteli menemään. Pukittelikin, jopa ravissa, vaikka yleensä vain laukassa tai laukannostoissa. Muutamia tooosi isoja pukkeja tulikin, että meinasin tipahtaa kyydistä :D No kyydissä pysyttiin kumminkiin, onneksi. Me harjoteltiin kn. special ohjelmaa, joka ei mennyt kovin hyvin. No meen vielä ylihuomenna treenailemaan ja katsotaan miten sit menee.

Oltiin luvattu Julian kanssa, että menemme näyttämään maastoja Sarille, joka on tallissa uusi. Se vuokraa Hassu-Hessu nimistä suokkia. Lähdin Inculla "vetäjäksi" maastoon. Vähä jänskätti, että mitäköhän siitä tulee.
Mentiin järjestyksessa Inccu, Hessu-Sari ja Veera kakspäällä ja Jonttu-Julia. Käytiin näyttämässä kauhasen lekki Sarille. Se on mun mielestä ainaki kiva lenkki ku sielä on pitkä suora missä voi päästää menemään, jos haluaa. Mentiin se Incan kanssa aika reippaassa laukassa. Jarrut löytyi kun löytyikin viime hetkellä ennen isoa alamäkeä (: Laukka suoran jälkeen Sari ja Veera ihmetteli, että miten Inccu menee noin kovaa, kun Hessunkin vauhti tuntuu jo kovalta. Takaisinpäin tultiin rauhassa hölkkäillen. Inculla pitäis torstaina harjotella raviohjelmaa, sillä osallistun siihen lauantaina. Uskon, että se menee ihan hyvin!

Huomenna tulee postaus vikellysreeneistä ja ehkä kuvista mitä Julia otti tänään (:
Good night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti