tiistai 18. lokakuuta 2011

video!

Väsäilin tässä kotona ollessani tämmössen videon missä toivottavasti näkee edes hieman meidän kehitystä! Tuli vähän tylsä kun en saanut videoita laitettua... :/

4 kommenttia:

  1. Vaikutat siltä, et haluat kehittyä ratsastajana ja että sulla on tavoitteet korkeammalla, kun lämpösillä jolkottelu. Annan vinkin, hanki kunnon hevosia alle, ittellä kävi joskus sama luulin, että voi niilläki kehittyä, mut todellisuudessa et junnaa vaa paikallas vaan meet tasoltas jopa alaspäin.
    Et saa sitä tuntumaa ollenkaa tommosilla. Mitä enemmän tehoo suuhun ja vermeleitä päälle ni silläkö noista tulee ratsuja jolla menestyä kunnolla ja kehittyä huimasti? Ei, videoistaki näkee et mitä enemmän on vääntöä ni menee vaa etupainoseks.
    Kuitenki vaikutat taitavalta ja sulla ois rahkeita, pitkälle mutta nyt ois aika ryhtyy RATSASTAMAAN!

    VastaaPoista
  2. Itse olen aivan samaa mieltä ja nyt olenkin jonkun aikaa miettinyt mitä tekisin! Tämä talli ja hevoset jolla ratsastan on vain niin tärkee, että valinta on vaikea..

    VastaaPoista
  3. Tottakai on vaikeaa, ymmärränhän minä sen. Monta kertaa on joutunut itsekkin tuon päätöksen tekemään, mutta pitää olla hitusen itsekäs ja päättäväinen, sekä realistinen.
    Yleensä en tule kenellekkään pätemään/jakelemaan vinkkejäni, mutta olisin halunnut silloin joskus, että minulle oltaisiin tultu sanomaan, että" mieti itseäsi ja tavoitteitasi ja sen jälkeen sitä, että onko se näillä hevosilla mahdollista"
    Ja yksi syy siihen miksi tulin sinulle sanomaan niin on oikeasti se, että olet taitava, pääsisit aivan varmasti pitkälle, kun saisit ratsuja alle. Näen sen videoistasi, erittäin kehityskelpoisen ratsastajan oloinen! :)
    Hommaisin sinut ratsastamaan hevostani jolla pääsisit varmasti eteenpäin, jos en asuisi näin kaukana. Mutta tsemppiä valintaan! Ja muista, että älä heitä lahjojasi hukkaan!

    VastaaPoista
  4. kiitos paljon! tästä on kyllä apua valinnassa kun joku sen noin suoraan sanoo! (:

    VastaaPoista