sunnuntai 9. lokakuuta 2011

juoksutusta, maastoilua ja kisasuunnitelmia

Menin tänään aamupäivästä tallille ja otin Incun heti sisään. Harjasin ja laitoin kapsonin päähän, sillä olin menossa juoksuttamaan Incun. Jätin Lotan omaan karsinaansa ja se jäi sinne ihan suht rauhassa hirnui, mutta ei pomppinut paljoa. Inkku toimi käynnissä ja ravissa liinassa hyvin, mutta laukkoja oli vaikea saada, joten päästin Incun vapaaksi juoksemaan. Inccu laukkaili häntä tötteröllä ympäri kenttää. Oli aikas komeen näköinen! (:


Seuraavaksi oli vuorossa Käntty, jonka kanssa olin lähdössä maastoon. Käntty oli ihanan kurainen, joten sen harjaamiseen menikin jonku aikaa. Laiton Käntylle pallot korviin välttyättyäksemme säikähdyksiltä ja kokeilin myös uutta heijastinloimea joka oli oikein hyvä.Selkään päästyäni lähdin tietä pitkin kävelemään. Tietämättä minkä reitin olisin mennyt. Valitsin "Kauhasen lenkin", joka on noin 10km lenkki. Alku matka meni ihan hyvin, mutta sitten kun otin yhteen isompaan ylämäkeen ravia, niin Käntty heittikin uparit ja olin vähällä tipahaa kyydistä. Yritin sitten kääntää Känttyä takaisinpäin, mutta ei, Käntty vain meni upeaa raviväistöä sivulle päin ja meni ojankin kautta. Roikun ohjassa ja potkin pohkeella raippa tehosteena, mutta ei meinaa toimia. Jonkun matkaa hienoa väistöä tehtyämme pääsimme yhteis ymmärrykseen Käntyn kanssa ja pääsimme jatkamaan matkaa. Päästiin lenkin päähän asti välillä pysähtyen ja välillä jotain kyttäillen. Takaisin päin kyllä Käntty tulikin oikein vauhdikkaasti. Otimme yhden hieman reippaamaan ravipätkän, mutta muuten vain hölkyteltiin rauhakseen. Lenkiltä tultua tein vielä iltatallit Jennin kanssa.

Suunnitelmissa olisi, että menen Käntyllä lauantaina Voistion kisoissa K.N Specialin(linkki ohjelmaan) ja ehkä Inculla saman tai sitten raviohjelman. Sunnuntaina menen ehkä Inculla ristikko luokkaan. Ja Käntyllä 60/70 cm ja ehkä 80cm. Katsotaan nyt miten saan rahoituksen hoitumaan :d

2 kommenttia: